Omenoita ja syksyn juhlaa

En malta… en vain millään malta! Nimittäin odottaa kirpeän raikkaita aamuja, maahan pudonneiden omenoiden tuoksua ja syksyn väriloistoa. Syksy on minusta paras vuodenaika.

Kaukana se ei enää ole, varmat syksyn merkit ovat jo täällä…

Syksy on aina jonkin uuden alku

Lapset päiväkodissa siirtyvät isompaan ryhmään. Toukkien, kirppujen, delfiinien tai vekkuleiden ryhmään kuulumisesta ollaan ylpeitä ja siihen sisältyy myös jotain jännittävää. Kaduilla näkyy pieniä koululaisia. Reput näyttävät valtavilta pienten lasten selässä, mutta askel on reipas. Siinä jos jossain on todellinen uuden alku.

Mikään ei muutu, vaikka opintovuosia kertyy. Yliopistojen ja korkeakoulujen kampuksilla on yhtä lailla uuden alun tuntua. Keväällä pääsykokeita jännittäneet fuksit saapuvat kampuksille. Uusia ystäviä. Haalarit. Ensimmäiset opiskelijabileet. Ehkä uusi kotikaupunki. Ehkä ensimmäinen oma koti. Uusi elämänvaihe.

Yhdessä

Meillä on ilo päästä mukaan jakamaan asiakkaidemme innostus, sillä meille syksy tarkoittaa opiskelijaravintoloiden starttaamista kampuksilla ja uusien asiakkaiden toivottamista tervetulleeksi. Tunnelman aistii paikan päällä. Apunamme startissa ovat tutorit, jotka tekevät tärkeää työtä tutustuttaessaan fukseja kampusten palveluihin. Kiitos siitä.

Syyspäivät ovat yhtä juhlaa

HYY Ravintolat Oy täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Meillä on vuoden mittaan ollut ilo nostaa esiin hyviä yhteistyökumppaneitamme ja tarjota asiakkaillemme etuja erilaisten kampanjoiden kautta. Olemme kuljettaneet sivuillamme yrityksemme tarinaa HYYn arkistonhoitaja Jari Eerolan erinomaisen eläväisellä opastuksella. Myös tämä blogi sai starttinsa juhlavuoden alussa.

Juhlavuotemme huipentuu viralliseen juhlapäiväämme 13.9, mutta juhlinta ei vielä siihen pääty; yritysten ja järjestöjen pikkujoulukausi on tuolloin vasta alkamassa ja Vanhalla ylioppilastalolla ja Domuksella pikkujouluja vietetäänkin toinen toistaan upeammissa tilaisuuksissa. Ihana Violamme menee syksyksi remonttiin avautuen jälleen perinteiselle joululounaalle – ja jälleen on juhlan aika.

Juuri nyt olemme kuitenkin vasta saapumassa syksyn portille. Muistatko sinä, miltä tuoksuvat maahan pudonneet omenat ja kuulaat syysaamut?

Tapahtumarikasta syksyä!

Satu Orismaa

Kirjoittaja on HYY Ravintoloiden myynti- ja markkinointipäällikkö.

Kuva: Maru Lemmetty