Teemme päivästäsi paremman

UniCafessa uskomme, että vastuullisesti ja ammattitaidolla toteutettujen opiskelijaravintolapalvelujen ansiosta arkesi on terveellisempää, sujuvampaa ja maistuu paremmalle.

UniCafet toimivat siellä missä opiskelijatkin: Helsingin yliopiston kaikilla kampuksilla. Unohtamatta UniCafe Ylioppilasaukiota – Kaivopihalla palvelemme myös iltaisin ja lauantaisin.

Terveellisiä lounaita, virkistäviä juomia, herkullisia leivonnaisia ja maukkaita välipaloja nauttii päivittäin yli 10 000 ravintoloidemme asiakasta.

Lippu korkealla - suomalaiset raaka-aineet

Haluamme tukea suomalaista työtä ja työpaikkojen säilymistä,  samalla varmistetaan tuotteiden jäljitettävyys ja tuotannon läpinäkyvyys.

  • Tarjoamme ainoastaan 100 % suomalaista siipikarjanlihaa
  • Maitomme tulee suomalaisilta tiloilta
  • Suosimme vastuullisuussertifioituja kalatuotteita sekä suomalaista kalaa. Ravintoloissamme ei tarjota WWF:n kalaoppaassa punaisella merkittyjä kaloja
  • Tarjoamme suomalaista leipää suomalaisilta leipomoilta
  • Suosimme suomalaisia kauden kasviksia, juureksia ja salaatteja sesongin mukaan
  • Lounaslistoillamme liha on yli 90 % suomalaista ja 100 % tuoteturvallista
  • Vain suomalaista perunaa ja ohraa. Näiden rinnalla tarjoamme tummaa riisiä ja täysjyväpastaa, monipuolisuuden vuoksi

 

 

Korkeakouluruokailun periaatteiden mukaista terveellistä ja monipuolista ruokaa

Monipuoliset, laadukkaat ja terveelliset lounasruokamme noudattavat Kelan ja valtion ravitsemusneuvottelukunnan korkeakouluruokailun periaatteita. Näin takaamme asiakkaillemme valtion ateriatuetun opiskelijalounaan.

 

UniCafet palvelevat

Puhtia päivään aamiaisesta! Aamiaista on tarjolla arkisin seuraavissa UniCafeissa: Chemicum (8-10), Meilahti (8-10), Metsätalo (8.30-10), Porthania (8-10), Päärakennus (8.30-10), Rotunda (9.30-11), Ruskeasuo (8-10) ja Viikuna (8-10). Myös YTHS:n tiloissa toimiva Ravintola Serpens tarjoaa aamiaista (7.30-10).

Lounasaika ei rajoitu keskipäivään. UniCafe Ylioppilasaukio palvelee Illalla kello 19 saakka.

Lauantaisin opiskelijalounaasta pääset nauttimaan UniCafe Ylioppilasaukiossa kello 11.30 – 17.

Kaikissa UniCafeissa on tarjolla kahvilaherkkuja. Maukkaat kohtaamispaikat arjessa löytyvät UniCafe Biokeskuksen, Porthanian ja Päärakennuksen yhteydessä toimivista kahviloistamme.

Cafe Portaali  Porthaniassa on opiskelijoiden oma kokoontumis- ja tapaamispaikka. Opiskelijalounaaan lisäksi tarjolla monipuolisesti Reilun kaupan ja luomutuotteita, muita kahvilanautintoja unohtamatta.

Kahvilamme Well Kaisa-talo toivottaa tervetulleeksi myös lauantaisin.

 

 

Opiskelijan omistama, opiskelijaa kuullen

Opiskelijaravintolamme ovat osa Ylvaa, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistamaa liiketoimintaa, opiskelijan ääni myös kuuluu ja kantaa ravintolatoimintamme kehittämisessä.

Pystyäksemme aina vaan parempiin suorituksiin toivomme päivittäistä palautetta kehittämiskohteistamme ja onnistumisistamme.

Asiakastyytyväisyystutkimustemme tulokset eivät pölyty mapeissa. Uudistettu, entistä paremman makuinen ja vastuullinen kahvi, monipuolisempi salaattivalikoima, kauden raaka-aineiden laajempi suosiminen ja teemaviikot ovat esimerkkejä asiakkailta saadun palutteen toteutumisesta.

Eikä lainkaan vähäisimpänä: teemme työtä, jolla on todellakin tarkoitus – opiskelijan parempi huominen.

Helsingin yliopiston avainpantti- ja opintorekisterimaksut hoituvat UniCafessa

Avainpanttimaksut

Pantti maksaa 25 €.

Helsingin yliopiston opiskelijoiden yökäyttöavaimien panttimaksuja ja avaimia hallinnoi 3.10.2016 lähtien Kaisa-talon Well aukioloaikojensa puitteissa. Täytettyä lomaketta ja panttimaksua vastaan, opiskelija saa avaimen käyttöönsä kahvilan kassalta. Myös avainten palauttaminen ja panttimaksun takaisin saaminen hoituu Wellissä. Avaimen palauttamisen kohdalla tulee ensin täyttää sähköinen lomake ja odottaa paluuviestiä yliopistolta. Avaimen palauttamisen yhteydessä yliopistolta saatu viesti näytetään kahvilan kassalla panttimaksun saamiseksi. Tarkemmat ohjeet avainten lunastamiseen ja palauttamiseen löytyvät yliopiston verkkosivuilta.

Lisäksi UniCafe Meilahdessa vastaanotetaan oman kampuksen pantteja. UniCafe Meilahti hoitaa vain panttimaksujen rahaliikenteen, joten avaimet on noudettava kuittia vastaan vahtimestarilta.

Opintorekisterimaksut

Voit maksaa Helsingin yliopiston opintorekisterimaksun UniCafeissa pankkikortilla tai käteisellä. Samalla maksukerralla voit maksaa myös useampia opintorekisteriotteita. Maksukuittia vastaan saat opintorekisteriotteen Helsingin yliopiston opiskelijaneuvonnan kampuspalvelupisteistä.