Vastuullisuuden reseptinä suomalaiset kauden maut

Töölön herkullisin lounas

Ravintola Serpens tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita henkilöstöravintolapalveluita Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS:n henkilökunnalle. Ravintolassa on tarjolla myös opiskelijalounasta.

Laatu, terveellisyys, monipuolisuus, asiakaslähtöisyys ja ekologisuus ovat lähtökohtia, joista syntyvät Ravintola Serpensin maistuvat aamiaiset ja lounaat.

Helmikuussa 2014 avatun henkilöstöravintolan ohjenuorana kulkee vastuullisuus HYY Ravintoloiden yrityslupauksen mukaisesti.

Päivittäin vaihtuvat kolme eri lounasvaihtoehtoa, itse leivottu leipä sekä monipuolinen salaattipöytä suosivat luomua, lähiruokaa sekä Reilun kaupan tuotteita.

loading

{{ fail }}

Lounas

Nauti ravitseva aamiainen tai maistuva lounas viihtyisissä tiloissamme.

Hyvää huomenta, hyvää päivää

Ravintola Serpens palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7.30 – 14.30. Aamiainen on tarjolla klo 10.00 asti ja lounas on tarjolla klo 10.45 – 13.30.

Asiakkaitten kiinnostus ruoan puhtauteen, aitoon makuun, terveellisyyteen ja ympäristöasioihin toimivat kannustimina päivän kattauksia suunniteltaessa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että eväät hyvään päivään lähtevät meidän pöydästämme.

 

Mille vastuullisuus maistuu?

YTHS ja UniCafe noudattavat molemmat WWF:n Green Office ympäristöjärjestelmää.

Ohjelman avulla tähdätään ympäristökuormituksen vähentämiseen, säästöjen saavuttamiseen, toiminnan ympäristövaikutusten ennaltaehkäisyyn ja ilmaston muutoksen hidastamiseen oman toiminnan kehittämisen kautta.

Yhteinen arvomaailma on hyvä pohja kumppanuudelle. Ravintola Serpensille on kunnia-asia, että vastuullisuuden periaatteet ovat avattavissa tarjoamiemme tuotteiden kohdalla rehellisesti ja suoraselkäisesti.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Töölönkatu 37 A
00260 Helsinki

+358 50 521 4966
serpens@unicafe.fi

 

 

Aukioloajat

7.30 – 14.30 ma-pe

Aamiainen
ma – pe klo 7.30 – 10.00

Lounas
ma – pe klo 10.45 – 13.30

Palautetta tähän ravintolaan

Anna palautetta, kerro kehitysvinkkejä ja esitä toiveita. Mielipiteesi on meille tärkeä!

Anna palautetta täällä