Receptet för ansvarsfullhet: säsongens inhemska smaker

Den godaste lunchen i Tölö

Restaurang Serpens erbjuder mångsidiga och kvalitativa personalrestaurangtjänster för personalen vid Studenternas hälsovårdsstiftelse SHVS. Restaurangen serverar också studentluncher.

Kvalitet, hälsosamhet, mångsidighet, närhet till kunderna och eko är hemligheten bakom Restaurang Serpens smakliga frukostar och luncher.

Personalrestaurangen, som slog upp sina dörrar i februari 2014, har som rättesnöre att vara ansvarsfull, i enlighet med det företagslöfte som HYY Restaurangerna avgett.

De tre lunchalternativen som varierar från dag till dag, det hembakta brödet och det mångsidiga salladsbordet gynnar ekoprodukter, närproducerat och Rättvist handlade produkter.

 

 

 

loading

{{ fail }}

Lunch

Ät en närande frukost eller smaklig lunch i våra trivsamma lokaliteter.

God morgon, god dag

Restaurang Serpens betjänar sina kunder vardagar kl. 7.30 – 14.30. Frukosten serveras fram till kl. 10.00 och lunchen serveras 10.45 – 13.30.

Kundernas intresse för matens renhet, äkta smak, hälsosamhet och miljöpåverkan sporrar oss då vi planerar dagens menyer.

Vår professionella personal ser till att ingredienserna för en god dag kommer från vårt bord.

 

 

Hur smakar ansvarsfullhet?

SHVS och UniCafe följer båda WWF:s Green Office miljösystem.

Med programmets hjälp strävar vi till att, genom att utveckla vår egen verksamhet minska belastningen på miljön, åstadkomma inbesparningar, förebygga verksamhetens miljöpåverkan och bidra till att bromsa upp klimatförändringen.

En gemensam värdegrund är en god grund för kompanjonskap. För Restaurang Serpens är det en hederssak att kunna visa att principerna för ansvarsfullhet uppriktigt och ärligt gäller i de produkter vi serverar.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter

Tölögatan 37 A
00260 Helsinfors

+358 50 521 4966
serpens@hyy.fi

 

 

Öppetider

mo-fr 7.30 – 14.30

Frukost
mo-fr klo 7.30 – 10.00

Lunch
mo-fr klo 10.45 – 13.30

Repons till denna restaurang

Ge respons, ge oss utvecklingstips och framför önskemål. Din åsikt är viktig för oss!

Ge respons här