Syksyn blogikausi liikkeelle

Ryhdyimme bloggaamaan kaksi ja puoli vuotta sitten. Halusimme julkisesti ottaa mittaa mietteistämme, punnita sanojemme painon. Miksi? Koska tahdomme keskustella, ottaa kantaa, tulla lähelle — ja kasvokkaiskohtaamisten lisäksi siihen tarvitaan sähköisiä kontakteja. Ja koska kaikkea ei voi tiivistää 140 merkkiin.

Tähän asti sanat ovat kantaneet. Suosituimmat postauksemme ovat tavoittaneet 1 000 – 2 000 lukijaa. Tästä on hyvä ponnistaa uuteen kauteen.

Ja millaiseen kauteen. Kun puhutaan mediasta, jonka tarkoitus on myös reagoida toimintaympäristöstä tuleviin impulsseihin, ei ole mielekästä yrittää avata tulevia sisältöjä puhki. Sen kuitenkin tiedän, että jälleen sopivasti uudistunut kirjoittajatiimimme on iskussa. Peliaikaa saavat myös upeat vieraskynävahvistukset. Tempo tulee olemaan väkevä ja aiheet monipuolisia. Tästä tulee hyvä kausi!

Monikanavaista mindfoodia

Näiden verkkosivujen ja tämä blogin lisäksi olemme aktiivisesti läsnä lukuisissa somekanavissa. Niitä kasvokkaiskohtaamisia unohtamatta. Ajattele tätä monikanavaisuutta buffettina – mikä sinulle maistuisi juuri nyt? Missä muodossa haluaisit tietoa napostella?

Myös tämän buffetin sisältöä ohjaa asiakaspalaute, tai oikeammin yhteisön reaktiot. Klikkaamattomuus on vahva signaali, samoin vaikeneminen. Emme elä aplodeista, mutta ilman dialogia äänemme kuihtuu.

Special offer, only for you

Eikä tässä vielä kaikki. Jos jatkuva pulssilla olo tuntuu uuvuttavalta, meillä on tarjota sinulle jotain erityistä.

Sähköinen uutiskirjeemme UniCafe-uutiset niputtaa ravintolayhtiömme ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset helposti nieltäväksi annokseksi. Uutiskirje ilmestyy keskimäärin 8 kertaa vuodessa, joten huolta postilaatikon tukkeutumisesta ei sen vuoksi kannata kantaa. Tuoreen numeron makuun pääset tästä, ja tilaajaksi rekisteröidyt näppärästi tämän sivun lopusta löytyvällä lyhyellä lomakkeella.

Kohtaamisiin!

Petri Minni

Kirjoittaja on HYY Ravintoloiden viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija.

Somekanavat_250px

Facebook

Twitter

@HYYRavintolat

LinkedIn

hyy-group

Instagram

hyy_yhtyma