Tervehdys, hyvä lukija

HYY Ravintoloiden blogi on avattu. Meille tämä on yksi tapa juhlistaa yrityksemme 60-vuotista taivalta. Tässä vaiheessa blogin askelmerkit on katsottu juhlavuoden 2013 loppuun saakka - aika näyttää, miten siitä eteenpäin.

Itsellemme emme kirjoita, joten avainroolissa olet sinä, lukijamme. Blogissa pääset kurkistamaan tiskin taakse, korviemme väliin ja kyökin puolelle. Toivon, että blogista tulisi aidosti ajatusten kohtauspaikka. Kommentointi on sallittua, jakaminen suotavaa. Eri mieltä saa olla.

Julkaisemme blogissamme kirjoituksia viikoittain. Äänessä ovat kevään aikana tutuksi tulevien vakioblogistiemme lisäksi vieraskynäilijät sekä muut vierailijat, haastattelujen muodossa toivottavasti myös asiakkaamme. Kesäksi päästämme blogistit lomalle.

Itse esiinnyn täällä päätoimittajan ominaisuudessa. Se tarkoittaa startin jälkeen lähinnä aikatauluista ja sisällöistä huolehtimista sekä tekstien kevyttä toimittamista. Tähän pisteeseen on kuitenkin taaperrettu pienoinen matka, ja polun varrella tukea on saatu hyviltä kumppaneilta. Muutama kiitos on siis paikallaan.

Blogialustan sivuillemme rakensi Valve. Ideat siirtyivät biteiksi jo pidemmän kotisivuyhteistyön aikana tutuksi tulleessa hyvässä hengessä. Iso kiitos. Erityiskiitos Mensosen Janille, joka osasi poimia sähköpostivuodatuksistani oikeat asiat.

Kirjoittajat ikuisti pikseleiksi valokuvaaja Maru Lemmetty, tuttu myös tiskin takaa ravintoloistamme. Kiitos Maru. Loit tunnelman, jossa niin enemmän kuin vähemmänkin sisäisen supermallinsa kanssa kosketuksissa olevan oli hyvä ja luonteva olla. Se näkyy kuvissa.

Tästä on hyvä jatkaa. Aloitusviikon kunniaksi silmäiltävänäsi on nyt hieman tavallista runsaampi kattaus, esimakua tulevasta linjasta. Sulattele rauhassa, toivottavasti maistuu. Olisi hienoa, jos kohtaisimme täällä jatkossakin.

Petri Minni

Kirjoittaja on HYY Ravintoloiden viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija.

Kuva: Maru Lemmetty