Vastuullisia valintoja

Kuka hammastahnasi on valmistanut? Kuinka pitkän suihkun otit tänään aamulla? Millaista kahvia joit? Miten taitoit työmatkasi?

Yksilötasolla teemme päivittäin valtavan määrän valintoja, joista jokaista voimme arvioida myös vastuullisuuden näkökulmasta. Me äänestämme jaloillamme ja lompakoillamme, lunastamme taivaspaikkamme reagoimalla raflaaviin uutisiin, mutta kuinka kauaskatseista oma vastuullinen toimintamme itse asiassa on? Tiedämmekö, kuinka vastuullisesti vastuullisen vessapaperimme tuottanut yritys itse asiassa toimii?

HYY Yhtymän yritykset, HYY Ravintolat mukaan lukien, kantavat ylpeinä slogania ”Vastuullista HYY-liiketoimintaa.” Sloganit ovat sloganeita, hissipuheet hissipuheita, mutta jo usean vuoden ajan olemme tehneet aktiivisesti töitä pystyäksemme puhumaan teoilla, ei korulauseilla. Toiveemme on, että asiakkaanamme ja kumppaninamme sinä voisit todella ymmärtää, mitä vastuullisuus meille merkitsee.

Liibalaabaa on helppo tuottaa, usein se myös kuulostaa paremmalle kuin pieneltä tuntuva arkinen valinta, mutta vasta niissä yritysvastuu todella todentuu. Ota hetki aikaa ja tutustu sivuihimme osoitteessa yhtyma.hyy.fi ja pohdi, olemmeko me sinun vastuullinen valintasi.

Mikäli emmit, haluamme kysyä sinulta ”miksi.” Ja tuon vastauksen kuulemme enemmän kuin mielellämme osallistumisellasi HYY Yhtymän vastuullisuuskilpailuun 2015. Onko sinulla idea, jonka toteuttamalla me voisimme toimia vielä entistäkin vastuullisemmin? Olla sinun vastuullinen valintasi.

Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita, palkittava ehdotus valitaan HYYn jäsenten, HYYn tai HYY Yhtymän henkilökunnan antamista ehdotuksista, joista paras voi voittaa jopa 1 000 euroa. Palkinto voidaan myös jakaa useamman ehdotuksen kesken.

Voit lukea kilpailusta lisää osoitteessa yhtyma.hyy.fi/ajankohtaista/uutiset/hyy-yhtyman-vastuullisuuskilpailu-2015-on-kaynnissa/

Lähde rohkeasti rakentamaan yritysvastuuta kanssamme.

Mikko Huttunen

Kirjoittaja on HYY Yhtymän tiedottaja.